Over Bierwinkel Reeshof

Uit liefde voor Speciaalbier... daar kan alleen maar veel goeds uitkomen.

We zijn inmiddels al enkele jaren zeer actief in de speciaalbierwereld. Wat begon als hobby, groeide uit tot een kleine onderneming die Brabantse bieren plaatste in enkele winkels, om zo de vele kleine Craftbrouwerijen die Brabant rijk is, wat bekender te maken bij het publiek. In 2017 gingen we zelfs een stap verder en openden we een Biercafé met zo'n 200 bieren op fles/blik en 16 bieren op tap.

Helaas gooide de Corona-crisis roet in het eten, en moesten we daar volgens de opgelegde regelgeving, tijdelijk de deuren sluiten. Nou houden we niet van stil zitten en zochten naar een andere manier om te ondernemen. Zie hier het resultaat, een heuse Bierwinkel in de enorme wijk de Reeshof in Tilburg.

De Brabantse bieren zijn volop vertegenwoordigd, en daarnaast bieden we ook ruimte aan vele andere Nederlandse en buitenlands bieren. Inmiddels zijn we ook op Untappd actief als Verified Venue. Deze webshop was het laatste stapje (tot nu, want wie weet wat de toekomst nog meer gaat brengen).

Wanneer je online shopt, en je hebt vragen, dan zijn we via whatsapp bereikbaar op 013-2079090. Wij helpen je graag mee om de juiste keuze te maken en/of te adviseren. In onze winkel geven we uiteraard ook volop advies, maken we bierpakketten op maat en hebben we ook cadeauverpakkingen.

Heel veel bierplezier, groet Marcel & Mariëtte.

© 2020 - 2021 Bierwinkel Reeshof | sitemap | rss