Over Bierwinkel Reeshof

Uit liefde voor Speciaalbier... daar kan alleen maar veel goeds uitkomen. 

We zijn inmiddels al een aantal jaren zeer actief in de speciaalbierwereld. Wat begon als hobby, groeide uit tot een kleine onderneming die Brabantse bieren plaatste in enkele winkels, om zo de vele kleine Craftbrouwerijen die Brabant rijk is, wat bekender te maken bij het publiek. In 2017 gingen we zelfs een stap verder en openden we een Biercafé met zo'n 200 bieren op fles/blik en 16 bieren op tap. 

Helaas gooide de Corona-crisis roet in het eten, en moesten we daar volgens de opgelegde regelgeving, tijdelijk de deuren sluiten. Nou houden we niet van stil zitten en zochten naar een andere manier om te ondernemen. Het resultaat is inmiddels bij velen al bekend, een heuse Bierwinkel in de enorme wijk de Reeshof in Tilburg. Door de huidige maatregelen hebben we ook besloten om het cafe in Oisterwijk om te bouwen tot (tijdelijke) bierwinkel. 

De Brabantse bieren zijn volop vertegenwoordigd, en daarnaast bieden we ook ruimte aan vele andere Nederlandse en buitenlands bieren. We zijn ook op Untappd actief als Verified Venue. Volg ons op Untappd en je krijgt steeds een melding van de nieuwste toevoegingen. We hebben inmiddels ruim 700 bieren en we blijven groeien. 

Wanneer je online shopt, en je hebt vragen, dan zijn we via whatsapp bereikbaar op 013-2079090. Wij helpen je graag mee om de juiste keuze te maken en/of te adviseren. In onze winkel geven we uiteraard ook volop advies, maken we mooie bierpakketten op maat en hebben we ook cadeauverpakkingen. 

Heel veel bierplezier, groet Marcel & Mariëtte.

© 2020 - 2023 Bierwinkel Reeshof | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.