Untappd Bierpakket op Maat

Artikel 1 van 1
€ 38,95

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een Speciaalbier  liefhebber? Maar heeft diegene al heel veel bieren geproeft? Dan ben jij op zoek naar dit Bierpakket. Aan de hand van de check-ins op Untappd van deze persoon stellen wij een uniek Bierpakket samen. Heeft deze persoon geen Untappd-account, geen probleem. Je kunt ook jouw, zijn of haar biervoorkeur doorgeven, dan passen we de samenstelling daarop aan. 

Maar je hoeft het Bierpakket natuurlijk niet cadeau te geven, je kunt het Bierpakket ook voor jezelf bestellen. Wij stellen een bierpakket van 12 of 24 unieke bieren voor jou samen. Het bierpakket bevat zowel regionale, binnenlandse en/of buitenlandse bieren. Wij werken samen met brouwerijen van de gevestigde orde maar ook aanstormende brouwerijen. Op basis van jouw check-ins op Untappd gaan wij aan de slag om nog niet eerder ingecheckte bieren te vinden. Daarnaast kun jij aangeven welke jouw favoriete bierstijl is of welke juist niet.

Je hebt de keuze uit 2 pakketten; ‘De Genieter’ is een pakket met 12 of 24 heerlijke bieren. Ben jij of degene die je wilt verrassen echt verknocht aan speciaalbier? Dan is ‘De Expert’ meer iets voor jou. Voor een meerprijs geniet je van dit Bierpakket waar nog meer exclusievere bieren in zitten, speciaal voor de bierliefhebbers die al heel veel mooie bieren geproefd hebben.

Ga je het Bierpakket cadeau geven? Vul dan de Untappdnaam en favoriete bierstijl van de ontvanger in. 

Extra fijn: je kunt er zelf voor kiezen of je het Bierpakket vol bieren komt afhalen in de winkel of dat je ‘m laat bezorgen.

© 2020 - 2022 Bierwinkel Reeshof | sitemap | rss